Η εταιρεία Σπύρος Νικολίτσας ΑΕ, ιδρύθηκε στις αρχές τις δεκαετίας του 80, έχοντας ως κύριο αντικείμενο την αποθήκευση μήλων. Από τότε, και ακολουθώντας τις απαιτήσεις και τάσεις της αγοράς, η εταιρεία προχώρησε σε μία σειρά επενδύσεων οι οποίες οδήγησαν στην επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τομέα της ταξινόμησης, συσκευασίας και εμπορίας φρέσκων φρούτων.

Οι εγκαταστάσεις μας συνολικής έκτασης 4000 m2, βρίσκονται στην Αγιά της Λάρισας και περιλαμβάνουν ένα συσκευαστήριο, καθώς και ψυκτικούς θαλάμους εξοπλισμένους με ελεγχόμενη ατμόσφαιρα και τεχνολογία Ultra Low Oxygen.

Ετησίως, γύρω στους 7.000 tons φρέσκων φρούτων διακινούνται στην Ελληνική και Διεθνή αγορά, ποσότητα η οποία αυξάνεται συνεχώς με την πάροδο των ετών.

Με δεδομένο ότι η ποιότητα και η ασφάλεια αποτελούν τους βασικούς μας στόχους, όλες οι διεργασίες μας είναι σύμφωνες με τις αρχές του HACCP και πιστοποιημένες κατά ISO 22000. Επιπλέον, διατηρούμε συνεχή συνεργασία με τους κατάλληλους ανθρώπους και ερευνητικά ιδρύματα, με τη βοήθεια των οποίων είμαστε σε θέση να ταξινομούμε, συσκευάζουμε και εμπορευόμαστε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων (μήλα, αχλάδια, ακτινίδια, κεράσια κ.λπ) σύμφωνα με τους κανόνες της Εθνικής, Ευρωπαϊκής και Διεθνούς νομοθεσίας καθώς και των ιδιωτικών προτύπων στον τομέα των τροφίμων.

Επειδή πιστεύουμε ότι όλες μας οι δραστηριότητες θα πρέπει να είναι σύμφωνες με τα διεθνή πρότυπα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η εντιμότητα και η ηθική απέναντι στους εργαζομένους, τους πελάτες και συνεργάτες μας, αποτελούν το βασικό άξονα των αρχών λειτουργίας μας.

FaLang translation system by Faboba